Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2010

Komedija "SLIKAR NA VASI"

Slikar na vasi 2010

Konec februarja se je Dramska skupina iz Črneč predstavila z novo komedijo pisatelja Toneta Partljiča "Slikar na vasi", v prostorih GD Janžev vrh. Po odlični komediji smo se člani TD Majolka in Dramske skupine poveselili in zapeli ter zaključili predstavo v prijetnem druženju. Z obiskom nas je počastila tudi Vinska kraljica ter vse obiskovalce in izvajalce pozdravila.

Pohod po Atilovi poti

Pohod po Atilovi poti 2010

TD Klopotec Kapela in TD Majolka sta organizirala pohod po Atilovi poti z katero skušamo ohraniti Atilovo legendo. Sončna nedelja je privabila na pohod okoli 150 pohodnikov iz vseh krajev Razkrižja, Negove, Mala Nedelja, Radenci ter iz celotnega Pomurja. Pohod se je začel v Orehovcih preko Janževega Vrha do Kapele kjer smo se pridružili ostalim pohodnikom. Nato se je pot nadaljevala mimo cerkve Sv. Magdalene do območja nekdanjega gradu kralja Atile. Pohod smo končali v obnovljeni 400 let stari Belakovi zidanici ob žlahtni kapljici in domačim dobrotam.

Tečaj o kisanju in vlaganju

Tečaj o vlaganju I del 2010

V soboto in nedeljo je bil za člane TD Majolka organiziran tečaj za kisanje in vlaganje zelenjave in sadja iz domače pridelave. Tečaj je potekal v vili Hold v Črešnjevcih. Tečaja se je udeležilo 10 članic in članov TD. Predavatelj je bil prof. za zelenjavo, sadje in žganjekuho Efad Šabanovič.

Letni občni zbor

Občni zbor 2010

V soboto 26. Marca smo se člani TD Majolka zbrali v prostorih GD Janžev vrh na rednem občnem zboru. Ob prisotnosti večine članov so se vrstila poročila o delovanju v preteklem letu od predsednika, blagajnika in nadzornega odbora, kateri so bili soglasno sprejeti. Po zaključenem uradnem delu smo se člani društva v prijetnem vzdušju zabavali.

Očistimo Slovenijo v enem dnevu

Očistimo Slovenijo v enem dnevu 2010

Tej vseslovenski prostovoljni akciji smo se priključili tudi okoli 45 članov TD Majolka vsaki na področju svojega bivanja, Orehovci, Ptujska cesta, Kunova, Negova, Osek. Člani so v sodelovanju z ostalimi udeleženci v akciji vsaki na svojem območju čistili označena divja odlagališča v naravi.