Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2010

Boljši sejem

Bolšji sejem
Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira Bolšji sejem v prostorih GD Orehovci, kjer lahko prodajate, nakupujete, oddajate, najemate nove in rabljene predmete katere več ne rabite. Je priporočljiv kraj za drobna raziskovanja, pri katerih odkritij ni mogoče
predvideti vnaprej.

Prvomajsko kresovanje

Kresovanje Osek 2010

Na predvečer prvomajskih praznikov smo se pri našem članu Srečku Poštraku iz Oseka zbrali na prvomajskem kresovanju. Ob dobri hrani katero so pripravili naši člani, dobri kapljici smo se veselili ob kresu.

4.AVE Grill Roštiljada Radenci

Ave roštiljada 2010

TD Radenci je v nedeljo pri Lovskem domu Jež v Boračevi pripravilo že 4. AVE gril roštiljado. Med sedmimi tekmovalnimi ekipami je sodelovala tudi ekipa TD Majolka katera je zasedla odlično tretje mesto. Pripravljali so na grilu piščančja bedrca, ražnjiče, čevapčiče in pleskavice.

Komedija "Recept za hujšanje"

Komedija Recep za hujšanje 2010

V soboto 7.5.2010 je TD Majolka povabila v goste dramsko skupino KTD Selce, katera se je predstavila z komedijo "Recept za hujšanje" avtorice in režiserke Julijane Bračič. Predstava je bila v GD Janžev vrh in so obiskovalci bili navdušeni nad dobro odigrano igro.

Atilova tržnica Kapela

Atilova tržnica 2010

V okviru Maratona Treh Src je na Kapeli za pohodnike organizirana Atilova tržnica. TD Klopotec-Kapela katera je organizirala tržnico, je povabilo k sodelovanju tudi TD Majolka. Predstavili smo se z svojo stojnico. Kljub slabemu vremenu se je zbralo veliko pohodnikov iz vse Slovenije.