Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2010

Tri dnevni izlet v dolino Neretve

100 Let tamburaškega društva 2010

V petek 26. Novembra so se člani TD Majolka otpravili na tri dnevno potovanje po dolini Neretve z nabiranjem sočnih mandarin in vožnjo z ladjo po Neretvi, ogled izvira reke Bune in znanega mosta v Mostarju kateri je med vojno porušen in po vojni ponovno zgrajen ter sprehod po znameniti Baščaršiji v Sarajevu.

Pohod z baklami na božični večer k Negovi na polnočnico

Izlet v dolino Neretve

Božično - novoletni čas je prav gotovo eden izmed najlepših v letu. Je čas, ki si ga vzamemo za prijatelje, za naše najbližje in nenazadnje za nas same. Zato smo se člani TD Majolka zbrali na božično večer ob 20 uri, pred GD Orehovci, tako kot že leta do sedaj, in se odpravili preko Orehovskega vrha, Ivanjševskega vrha, Ivanjševec mimo izvira slatine do Negovo k polnočnici. Na poti katera je bila dolga kakih 12 kilometrov se je odpravilo 30 članic in članov TD Majolka in drugih ljubiteljev pohodništva. Na poti so se pohodniki okrepčali z pasuljom in prekajenimi rebri pri Fekonjevih v Ivanjševcih.

Zaključek leta 2010 TD Majolka

Izlet v dolino Neretve

V sredo, 29. Decembra 2010 smo pripravili ob istekajočem letu zabavo s plesom za naše člane v GD Janžev vrh. Ob prijetni muziki, ukusni hrani in dobri kapljici smo se v veselem in sproščenem vzdušju poslovili od leta 2010 in si za prihodnje leto zaželeli še več druženja in veselih srečanj.

Nazaj 1 2 3 4 5 6 7