Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2013

Martinov pohod in kolesarjenje po radgonskih goricah

V Nedeljo 10. Novembra, je Planinsko društvo Gornja Radgona, Turistično društvo Majolka in Turistično društvo Negova-Spodnji Ivanjci organiziralo pohod in kolesarjenje po Radgonskih goricah. Zbirališča pohodnikov so bila v Gornji Radgoni na Trgu svobode, v Orehovcih pred gasilskim domom in v Negovi pri gradu. Ob 9. uri so krenile vse skupine na pot. V Črešnjevcih so se pohodniki iz Gornje Radgone in Orehovcev združili in skupaj nadaljevali pot do postojanke pri Holtovi vili kje so pridne članice in člani TD Majolka pripravili okrepčilo, in potem do Turistične kmetije Roškar, kjer je bilo skupno srečanje vseh udeležencev. Domačini so poskrbeli za malico, ljudski godec pa za zabavo.

Leopoldov sejem v Gornji Radgoni

Trebljenje buc

V petek, 15. Novembra, se je na povabilo organizatorja Občine G. Radgona na Leopoldovem sejmu predstavilo tudi TD Majolka.
Leopoldov sejem je tradicionalni dogodek v Gornji Radgoni, ki ima na dan Sv. Leopolda, t.j. na 15. november, že častitljivo starost. Tradicionalna sejemska prireditev poteka že od leta 1700 in to na območju celotne Radgone, in sicer na obeh bregovih reke Mure istočasno, v dveh prijateljskih mestih in dveh državah - v Gornji Radgoni in v avstrijski Radgoni (Bad Radkersburg).

"Majolkin Miklavžev koncert" z skupino VESELE ŠTAJERKE

Vesele Štajerke

V petek, 6. Decembra, je v okvirju abonmaja TD Majolka priredila koncert skupine "Vesele Štajerke" in Samo Tuš-Korl kot povezovalec.

Po končanem koncertu nas je obiskal dobri mož Miklavž in obdaril naše najmlajše člane.

Tradicionalni "Božični pohod z bakljami"

Pohod

Kot vsako leto je tudi letos v torek 24. Decembra, TD Majolka organizirala tradicionalni "Božični pohod z bakljami" iz Orehovec v G. Radgono na polnočnico v cerkev Svetega Petra.

Zaključek leta 2013 TD MAJOLKE

Zakljucek

V petek 27. Decembra, je TD Majolka organizirala za svoje člane zaključek leta 2013 na Kmečkem turizmu Hari v Spodnji Ščavnici.
Ob polnih mizah in kozarcih z plesom in pesmijo v spremstvu družinskega tria Pogladič, smo se poslovili od leta 2013

Nazaj 1 2 3 4 5 6