Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2019

Občni Zbor TD Majolka

Občni zbor 2019

V Petek 29. Marca 2019 so se člani TD Majolka zbrali na rednem letnem občnem zboru na Turistični kmetiji Hari. Podana so poročila o delovanju TD Majolke, v preteklem letu, in plani za leto 2019, poročilo blagajnika in nadzornega odbora. Zaradi odstopa dosedanje predsednice, dveh članov upravnega odbora ter člana nadzornega odbora, smo člani društva izvolili novega predsednika, nadomestne člane upravnega odbora in člana nadzornga odbora.
Zapisnik Občega zbora je
TUKAJ

Tradicionalna spomladanska čistilna akcija TD Majolka

Čistilna akcija

V nedeljo 7. aprila, 2019 se TD Majolka tudi to pomlad ni izneverila tradiciji, ko v okolju kjer delujejo in večinoma živijo, skrbijo tudi za urejenost in čistočo naravnega okolja.
Več deset aktivistov se je zbralo pri prodajalni Tuš v središču Črešnjevcev in se nato razdelili v dve skupini. Ena skupina je čistila ob glavni cesti Gornja Radgona – Ptuj, skozi Črešnjevce in Orehovce, nato čez Orehovski Vrh, do gasilskega doma PGD Zbigovci. Druga skupina pa je skozi Črešnjevce mimo Holtove vile in Zbigovce, prav tako do doma PGD Zbigovci.

Obisk na 5. mednarodnem sejemu zelenega turizma in življenja NATURO

Sejem Natura

V soboto 13. aprila, 2019 se je TD Majolka, na povabilo TD Skala iz Kubeta, udeležila 5. mednarodnega sejema zelenega turizma in življenja NATURO v Gornji Radgoni.
V prijetnem druženju smo se predstavniki pogovarjali o meddruštvenem sodelovanju.

Prireditev ob svetovnem dogotku Dan Zemlje v Lisjakovi strugi Gornja Radgona

Dan Zemlje

V torek 23. aprila, 2019 se je TD Majolka, na povabilo Kultprotura udeležila tradicionalne prireditve ob svetovnem dogotku Dan Zemlje v Lisjakovi strugi Gornja Radgona.
Tradicionalna prireditev se je začela ob 9. uri z nagovorom župana občine Gornja Radgona. Za učence osnovne šole Gornja Radgona so potekale delavnice pod vodstvom Čebelarskega društva Peter Danjko Gornja Radgona in Mladinskega centra Gornja Radgona.

Udeležba na pohodu po poteh krajevne skupnosti Loka pri Zidanem Mostu

Phod v Loki

V soboto 27. aprila, 2019 se je TD Majolka udeležila 21. pohoda po poteh krajevne skupnosti Loka pri Zidanem Mostu na povabilo TD Loka.
Za pohodnike je TD Majolka na vrhu Lovrenca pripravilo manjše okrepčilo.
Pohod kateri se je začel v čudovitem sončnem dnevu ob 9 uri, se je po vremenskih obratih končal prav tako v sončnem vremenu v prostorih PGD Loka in smo ga zaključili z dobrm bogračom in prijateljskim druženjem.