Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2019

Meddruštveno tekmovanje v pikadu ŠTD Mahovci

Pikado Mahovci 2019

V soboto 11. maja 2019 so se člani TD Majolka, na povabilo prireditelja ŠTD Mahovci udeležili meddruštvenega tekmovanja v pikadu. Tekmovanja se je udeležilo šest ekip. TD Majolka se je udeležila z eno ekipo in uvrstila na četrto mesto.

Sodelovanje na Atilovi tržnici na Kapeli ob "Maratonu treh src"

Atilova tržnica 2019

V soboto 18. maja, 2019 se je TD Majolka odzvala povabilu TD Klopotec Kapela in udeležila Atilove tržnice na Kapeli, ki poteka vzporedno z Maratonom treh src.
Za udeležence Pohoda treh src je društvo pripravilo manjšo pogostitev ter s tem predstavilo svoje dejavnosti in interese.

Sodelovanje na prireditvi "Piknik v parku" Gornja Radgona

Piknik v parku

V soboto 25. maja, 2019 se je TD Majolka odzvala povabilu Zavoda za kulturo, turizem in promocijo Kultprotur na prireditev v mestnem parku "Piknik v parku". Udeleženci so pripravili odeje, košare za piknik in preživeli nepozaben dan v sproščenem vzdušju in dobri družbi v našem mestnem parku.
TD Majolka se je predstavila z prikazom košnje trave na stari način.

Ekskurzija v Mozirski gaj, zgodba hmelja in piva v Žalcu in Jama Pekel

Ekskurzija Mozirski gaj

V soboto 1. junija, 2019 se je TD Majolka odpravila na ekskurzijo v Mozirski gaj, ogledala zgodbo o hmelju in pivu v Žalcu z poiskušnjo piva na fontani, ter ogledala znamenito "Jamo Pekel" v Šempetru v Savinjski dilini.
Dan je še prehitro minil v prijetnem druženju in zabavi!

Kolesarjenje v Sveto Trojico na "Kvaternico"

Kolesarjenje Trojica

V nedeljo 16. junija, 2019 se je TD Majolka organizirala tradicionalno kolesarjenje iz Zbigovec v Sveto Trojico na Kvaternico. Sveta Trojica v Slovenskih goricah je daleč naokrog znana kot romarsko središče, ki s svojo znamenito cerkvijo s tremi zvoniki že od nekdaj privablja romare od blizu in daleč, zlasti ob spomladanski kvatrnici.
Dan je še prehitro minil v prijetnem druženju in zabavi!