Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2019

Predstavitev TD Majolka na tradicionalnem Petrovem sejmu v Gornji Radgoni

Petrov sejem 2019

V soboto 29. Junija, 2019 se je TD Majolka odzvala povabilu Kultprotura, Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona, in se predstavila na tradicionalnem krajevnem Petrovem sejmu. Petrov sejem, povezan s farnim patronom župnije Gornja Radgona – sv. Petrom, je vsakoletna tradicionalna prireditev.
Naše pridne članice so pripravile domače dobrote in jih ponudile obiskovalcem.

Sodelovanje na vaških igrah TD Brod Slatki Vrh

Ekskurzija Mozirski gaj

V soboto 13. Julija, 2019 se je TD Majolka na povabilo TD Brod iz Slatkega Vrha, udeležila vaških iger pri brodu čez Muro. Tekmovanja se je udeležilo 8 ekip iz okolice.
Dan je še prehitro minil v prijetnem druženju in zabavi!

Kolesarjenje ob Muri z piknikom v Lisjakovi strugi

Kolesarjenje z piknikom 2019

V soboto 20. Julij 2019 so se člani TD Majolka odpravili na kolesarjenje. Štart je bil v Lisjakovi strugi. Od tam smo se odpravili proti Radencima in naprej do Murskih Petrovcih. Tam smo se ustavili v Policijskem oddelku kateri uri pse za razne policijske naloge. Prijazni policist - vodnik nam je celotno postajo razkazal in demonstriral iskanje drog z psom. Potem smo se odpravili do Gederovec in ob Muri po Avstrijski strani do mosta na Muri v Črncih. Po okrepčanju v "Bar Bicikl" smo se peljali nazaj v Gornju Radgono in v Lisjakovi strugi organizirali piknik za vse sodelojoče kolesarje kot za druge člane kateri niso sodelovali pri kolesarjenju.

Udeležba na tekmovanju kuhanja pasulja v Janževem vrhu

Kolesarjenje z piknikom 2019

V soboto 3. Avgusta 2019 so se člani TD Majolka kot vsa leta do sedaj udeležili tekmovanja v kuhanju pasulja na Janževem Vrhu.
Tekmovanja se je udeležilo 7 ekip.
Kljub vremenskimi nevšečnostimi sonce, dež, veter je tekmovanje uspešno končano.

Majolkini dnevi iz ajde in koruze z "Golažijado"

Majolkina golažijada

V soboto 24. Avgusta 2019 so člani TD Majolka kot vsa leta do sedaj organizirali Majolkine dneve iz ajde in koruze z tekmovanjem v kuhanju golaža.
Tekmovanja se je udeležilo 9 ekip.
Tekmovanje v kuhanju je potekalo v sproščenem in veselem druženju. Pripravili smo tudi bogati srečolov. Ob začetku tekmovanja so člani društva imeli že kuhani golaž kateri smo ponudili obiskovalcem.
Zmagovalci tekmovanja so bili ekipa Venera Feliks bar iz Benedikta, drugi so bili ekipa Mala žabica in tretji ekipa PGD Zbigovci. Vse ostale ekipe so bile četrte.