Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Predstavitev TD Majolka na Leopoldovem sejmu v G. Radgoni

Leopoldov sejem 2019

V petek 15. Novembra 2019 so se člani TD Majolka kot vsa leta do sedaj predstavili z stojnico polno domačih dobrot, katere so pripravile neutrudne članice našega društva, na tradicionalnem Leopoldovem sejemu, ki je eden najstarejših sejmov v Gornji Radgoni. Gre za enega najstarejših sejmov, saj prireditev poteka že od leta 1700 in to na obeh straneh reke Mure tako v slovenski Gornji Radgoni kot tudi v avstrijski Radgoni, Bad Radkersburg-u.
Sejem vsako leto privabi sodelujoče od blizu in daleč, ki popestrijo vsebino dogodka. Tako tudi danes na sejmu najemo številno ponudbo domače in umetnostne obrti, poteka tudi predstavitev domačih in sosednjih društev ter zavodov, kakor tudi predstavitev dediščine Prlekije.

Obisk Sv. Miklavža v GD Zbigovci

Miklavž 2019

V nedeljo 1. Decembra, 2019 je obiskal Sv. Miklavž Zbigovce.
TD Majolka in PGD Zbigovci smo skupno organizirali prireditev obisk prvega dobrega moža v veselem decembru, Svetega Miklavža.
Po uvodnem kulturnem programu je Sv. Miklavž obdaril otroke. Obdarjeno je bilo 105 otrok iz našega okolja.

Udeležba na 6. VENCEMBRU Loka pri Zidanem Mostu

Vencember

V nedeljo 1. Decembra, 2019 so se člani TD Majolka, na povabilo TD Loka pri Zidanem Mostu, udeležili tradicionalne 6. razstave adventnih venčkov in otvoritev Vencembra.
Rastava je potekala na adventni stezi v Loki pri Zidanem Mostu poti ob Savi, pri mostu HE Vrhovo.

Zaključek leta 2019 TD MAJOLKA

Zaključek leta 2019

TD Majolka je 28. decembra 2018 na turistični kmetiji Hari na Spodnji Ščavnici organizirala Majolkin zaključek za vse člane in simpatizerje društva. Vsi prisotni so uživali ob domači hrani in pijače ter se zavrteli in zapeli ob prijetnih zvokih "frajtonarce".
Spomnili smo se vseh preteklih uspešnih dogodkov in druženj ter nazdravili na nadaljnjo sodelovanje in prijateljstva.

Nazaj 1 2 3 4 5 6