Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2008

Izlet po Prlekiji

Izlet po Prlekiji
Januarja smo se odpravili z avtobusom na potepanje po Prlekiji. Ogledali smo si cerkev v Ljutomeru, Lončarstvo Žuman, Vinsko klet Ljutomer in turistično kmetijo "Na koncu vasi" na Cvenu.

Tradicionalna Čistilna Akcija

Čistilna akcija 2008
Organizirali smo prvo in tradicionalno čistilno akcijo od domačije Petra Danjka Črešnjevci do Janževega vrha, pri kateri je bila udeležba visoka, kar govori o tem da se vsi člani TD Majolka zavedamo kako pomembno je okolje in njegova čistoča.

Izlet na Koroško, Rudnik Mežica

Izlet na Koroško 2008
Junija smo obiskali rudnik Mežica. V rudnik smo se zapeljali z rudarskim vlakom. Ogled rudnika je bil zelo zanimiv, saj nam je vodič zelo podrobno opisal in predstavil delo rudarjev, ki ni bilo niti malo lahko . Obiskali smo tudi Turistično kmetijo Klančnik.

Boljši sejem

Bolsji sejem
TD Majolka organizira tudi redni Boljši sejem in to vsako prvo nedeljo v mesecu. Tukaj vsi lahko prinesejo najrazličnejše stvari katere ne rabijo več in jih ponudijo obiskovalcem ali zamenjajo za drugo blago.

Kolesarjenje v Trojico na žegnanje

Kolesarjenje v Trojico 2008
Z kolesi smo se od GD Orehovci odpravili preko Negove do Trojice na žegnanje. Ob jezeru v ribiški hiši smo se okrepčali na kar smo se peš odpravili v Trojico in si ogledali sejem.