Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2009

Tečaj za motorno žago

Tečaj motorne žage 2009
Februarja smo v okviru izobraževanja naših članov organizirali tečaj o varni uporabi motorne žage v gozdu, ter pravilno podiranje dreves. Tečaj se je odvijal teoretski v učilnici in praktično v gozdu.

Pustno Rajanje

Pust 2009

Naši člani se našemijo in se odpravijo na pohod po Orehovskem vrhu, Zbigovcih, Črešnjevcih in obiščejo številne člane našega društva. Veselo je bilo vse povsod so prišli.

Občni zbor TD Majolka

Občni zbor 2009

Marca se je prvo sestal UO in na to je bil Občni zbor TD Majolka v Gasilskem domu Orehovci. Odgovorni so podali obširna poročila o delovanju TD v preteklem letu in o planiranem delovanju v letu 2009. Vabilu so se odzvali številni gosti iz sosednjih TD kot tudi iz Občinske uprave.

Pohod po Atilovi Poti

Pohod Atila 2009
Od GD Orehovci smo se podali peš do Kapele, kjer so nas dočakali člani TD Klopotec. Po kratkem premoru smo se skupaj odpravili po Atilovi poti. Ogledali smo si vrsto znamenitosti in izkoristili priložnost za prijetno nedeljsko druženje.

Prikaz rezanja sadnega drevja

GTečaj rezanja sadnega drevja 2009
Pri naših članih Cvetki in Zlatkotu iz Orehovskega vrha, nam je gospod Mirko Kranjec praktično prikazal kako se pravilno obrezuje sadno drevje. Predavanje je bilo zelo poučno.

1 2 3 4 5 6 Naprej