Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2012

Pohod članov PD Gornja Radgona Trstenjakovi domačiji

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 7. januarja je v organizaciji PD G. Radgona in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran osmi pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka k njegovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.

Bolšji sejem v Orehovcih

Bolšji sejem

Vsako prvo nedeljo v mesecu TD Majolka organizira pred GD Orehovci Bolšji sejem na katerem prodajalci ponujajo najrazličnejše, predvsem stare predmete. Sejem kateri se že organizira četrto leto, privabi veliko ljudi kateri iščejo kakšen stari predmet za dopolnitev svoje zbirke.

Predstavitev TD Majolka na sejmu ALPE ADRIA - Turizem in prosti čas

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 28. januarja je v Ljubljani na prostorih Gospodarskega rastavišča organiziran sejem ALPE-ADRIA Turizem in prosti čas. V okvirju Pomurskih Turističnih društev smo se tudi Turistično društvo Majolka predstavili na sejemskem prostoru. Naše članice so pripravile dobrote iz koruze in ajde, z katerim smo pogostili obiskovalce sejma in našega rastavnega prostora.

Komedija "KROJAČ ZA DAME"

Trstenjakov pohod 2011

V petek 17. Februarja je v GD Orehovci organizirala TD Majolka v sodelovanju z Dramsko skupino KD Črneče komedijo "Krojač za Dame". V "Krojaču za dame" (Tailleur pour Dames) se vsa zgodba plete okoli doktorja Moulineauxa. Ker hoče prikriti nedolžno izven zakonsko zvezo, si izmišljuje vse bolj neverjetne laži, dokler se vanje še sam tako ne zaplete, da je proti svoji volji prisiljen odigrati nehvaležno vlogo "Krojača za dame"

Tečaj priprave in peke krofov in flancatov

Trstenjakov pohod 2011

V Soboto 3. Marca je TD Majolka organizirala tečaj "Priprave in pečenja krofov in flancatov". Predaval je učitelj praktičnega pouka za pekarstvo na Izobraževalnem centru PIRAMIDA Maribor, Srednja šola za prehrano in živilstvo g. Stanko Vorih.

RECEPTI TUKAJ