Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2013

Pohod članov PD Gornja Radgona in TD Majolka Trstenjakovi domačiji

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 5. januarja je v organizaciji PD G. Radgona, TD Majolka in osnovne šole dr. Antona Trstenjaka Negova organiziran deveti pohod, v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka k njegovi domačiji. Na poti iz Radgone smo člani TD Majolka pohodnikom iz Radgone pripravili toplo okrepčilo na Orehovskem vrhu pri družini Šolar.

Predstavitev TD Majolke na sejmu Alpe-Adria v Ljubljani

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 26. januarja smo se na povabilo Turistične Zveze Slovenija predstavili na sejmu Alpe-Adria Turizem in prosti čas.

Družabno srečanje z Turističnimi društvi in tekmovanje v pikadu

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 26. januarja smo bili povabljeni z strani Šprtnega društva Mahovci in Gostilne "Vrtnica" na družabno srečanje z tekmovanjem v pikadu v Gostilno "Vrtnica " Zgornje Konjišče.
Tekmovanja se je udeležilo pet ekip in to Športno društvo Mahovci 1,Športno društvo Mahovci 2, Društvo Čemaž, Turistično društvo Majolka in Bar Claudia.
V ekipi TD Majolka so tekmovali: Fridau Janko,Fridau Dragica,Simonič Ivan,Simonič Majda in Fras Borut.

Stand up komediji avtorja Aleša Nadaša

Trstenjakov pohod 2011

V Nedeljo 3. Februarja je bila odigrana prva izmed treh predstav abonmaja, ki jih organizira TD Majolka iz Orehovec. V stand up komediji avtorja Aleša Nadaša je zaigral Gorazd Žilavec, ki je med drugim tudi režiser, v vlogi Bena Sagadina iz priljubljene tv serije "Lepo je biti Sosed".
V dvorani gasilskega doma v Orehovcih so se obiskovalci do solz nasmejali ob spremljanju komedije.

Komedija Branislava Nušiča "ŽALUJOČI OSTALI"

Trstenjakov pohod 2011

V soboto 2. Marca je TD Majolka priredila drugo komedijo v okvirju abonmana za leto 2013 in to komedijo "Žalujočo ostali" od pisca Branilava Nušiča, v izvedbi Ljubiteljskega dramskega društva Sv. Jurij ob Ščavnici.

1 2 3 4 5 6 Naprej