Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2019

Tradicionalni 14. pohod do rojstne hiše dr. Antona Trstenjaka v Rodmošcih

Trstenjakov pohod
V soboto 5. januarja, 2019 je Planinsko društvo Gornja Radgona in TD Majolka organiziralo Trstenjakov pohod. Tradicionalni pohod je potekal v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka . Pohodniki so se zbrali pred spomenikom dr. Trstenjaka, pri cerkvi Sv. Petra v Gornji Radgoni. TD Majolka je na domačiji Kniplič pripravilo malico in tople napitke za pohodnike.

Predstavitev TD Majolka na sejmu "Turizem in prosti čas" Alpe Adria v Ljubljani

Alpe Adria
V soboto 2. februarja, 2019 smo se člani TD Majolka na povabilo Turistične zveze Slovenije, predstavili na sejmu turizma in prostega časa Alpe Adria v Ljubljani.

Sodelovanje v 6. Pikado turnirju pri TD Čemaž

Pikado TD Čemaž
V soboto 7. Marca, 2020 smo se člani TD Majolka, na povabilo TD Čemaž iz Apaške doline z katerim sodelojemo že vrsto let, udeležili 7. Pikado turnirja v GD Podgorje. Na tekmovanju je sodelovalo 10 ekip iz okolnih Turističnih društev.

Organizacija meddruštvenega turnirja v pikadu TD MAJOLKA

Pikado TD Majolka
V soboto 16. aprila, 2019 je TD Majolka in "Bar ob Muri" priredili meddruštveno tekmovanje v pikadu. Tekmovanja se je udeležilo deset ekip iz naše regije. Tekmovalni dan je potekal v veselem vzdušju tekmovanja in medsebojnega druženja.

ZELIŠČARSKI DAN NA GRADU NEGOVA

Pikado TD Majolka

V nedeljo 31. marca, 2019 se je TD Majolka na povabilo TD Negova udeležilo Zeliščarskega dneva na gradu Negova.
Dan je od zgodnjega dopoldneva pa vse do popoldne bil namenjen zeliščarjem in zeliščem.
Zeliščarski dan so popestrili različni vmesni dogodki ali predavanja, ves čas pa je bila na dvorišču gradu tržnica, na kateri so lahko zeliščarji ali pa le ljubitelji zelišč našli skorajda vse.
Naše pridne članice so pripravile prigriske iz raznih zelišč,

1 2 3 4 5 6 Naprej