Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Dogodki 2020

Tradicionalni 15. pohod do rojstne hiše dr. Antona Trstenjaka v Rodmošcih

Trstenjakov pohod
V soboto 4. januarja, 2020 je Planinsko društvo Gornja Radgona in TD Majolka organiziralo Trstenjakov pohod. Tradicionalni pohod je potekal v spomin na profesorja, teologa, psihologa, akademika in častnega občana dr. Antona Trstenjaka . Pohodniki so se zbrali pred spomenikom dr. Trstenjaka, pri cerkvi Sv. Petra v Gornji Radgoni. TD Majolka je na domačiji Kniplič pripravilo malico in tople napitke za pohodnike.

Tradicionalni 9. Antonov nočni pohod v Cerkvenjaku

Antunov pohod
V soboto 24. januarja, 2020 so se na povabilo TD Cerkvenjak člani TD Majolka udeležili 9. tradicionalnega "Antujovega" nočnega pohoda. Zbirališče pohodnikov je bilo ob 17. uri na parkirišču pod cerkvijo v Cerkvenjaku, odkoder smo se odpravili v smeri Brengove, Komarnice, Cogetincev in nazaj v Cerkvenjak. Dolžina pohoda je bila približno 10 kilometrov, hoja je trajala tri ure. Po vseh vaseh so domačini pripravili tople napitke in prigrizke. Pohoda se je udeležilo 10 članic in članov TD Majolke.

Predstavitev TD Majolka na sejmu "Turizem in prosti čas" Alpe Adria v Ljubljani

Alpe Adria
V soboto 1. februarja, 2020 smo se člani TD Majolka na povabilo Turistične zveze Slovenije, predstavili na sejmu turizma in prostega časa Alpe Adria v Ljubljani.

Organizacija meddruštvenega turnirja v pikadu TD MAJOLKA

Pikado TD Majolka
V soboto 22. Februar, 2020 je TD Majolka in "Bar ob Muri" priredili meddruštveno tekmovanje v pikadu. Tekmovanja se je udeležilo devet ekip iz naše regije. Tekmovalni dan je potekal v veselem vzdušju tekmovanja in medsebojnega druženja.

Sodelovanje v 7. Pikado turnirju pri TD Čemaž

Pikado TD Čemaž
V soboto 7. Marca, 2020 smo se člani TD Majolka, na povabilo TD Čemaž iz Apaške doline z katerim sodelojemo že vrsto let, udeležili 7. Pikado turnirja v GD Podgorje. Na tekmovanju je sodelovalo 10 ekip iz okolnih Turističnih društev.